Together from Good to Great

OKc biedt sinds 2001 Oplossingen, Kansen en Consultancy aan ondernemers om zowel zichzelf als hun organisatie de sprong te laten maken van goed naar groots.

OKc doet dit door zijn jarenlange ervaring en state-of-art methodieken en tools ter beschikking te stellen. Hand aan hand worden Ondernemers en hun kernteam begeleid vanaf het uitwerken van hun missie en visie over strategische planning tot een concreet actieplan om zowel hun professionele als persoonlijke doelstellingen te realiseren en zelfs te overtreffen.
Daarnaast reiken wij HR Partners onze tools en methodieken voor online feedback aan om zo ook hun klanten-ondernemers meer inzicht te geven over hun medewerkers en leidinggevenden.

OKc staat voor een positief project waarin we samen de wereld beter willen maken. Met OKc worden ondernemers en hun team gefaciliteerd om hun wezenlijke rol in de maatschappij optimaal waar te maken. Gedegen vakmanschap, positieve oprechtheid en technologie als versneller maken ons en onze klanten succesvol waardoor we samen groeien van good to great.

 

Patrick Verschelde (www.patrickverschelde.com) richtte in 2001 OKc op en begeleidde sindsdien letterlijk honderden organisaties om hun missie succesvol waar te laten maken. Een schets van zijn loopbaan:

Lic. Psycho-pedagoog (KUL) met een aanvullende Bachelor in Marketing (VIVES) en een Executive MBA (Vlerick) (telkens cum laude)

HR Manager bij De Witte Lietaer & Barco waar hij mee bouwde aan een WW HR beleid voor Barco Projections en een spraakmakend project “Coach the Coach” voor de Barco-groep uitwerkte.

Oprichter en zaakvoerder van OKc

Pionier in het ontwikkelen en aanbieden van HR Software (e-OK) en Online bevragingen (e-Quest). 

Business Consultant voor organisaties - groot en klein – met een sterke focus op business development en organizational management, inclusief HR Management.

Auteur van “De Weg naar Succes”, “Second Life”, "Samadhi', 'Snuif de nectar van ondernemerschap' en diverse artikels in diverse tijdsschriften.
Werkend rechter in sociale zaken
Gastdocent Strategisch HRM, International HRM, …aan hogescholen VIVES & HOWEST

Referenties

We zijn trots om de voorbije jaren te hebben mogen samen werken met onder andere de volgende organisaties: